Метод екструзії для виробництва хлібців

Найкраще зарекомендували себе приготовані методом екструзії цільнозернові хлібці для схуднення. Як вибрати такий продукт і чому корисний саме цей вид? Такі хлібці готуються за допомогою екструдера, причому таким чином, що виробник не має можливості використовувати як сировину шкідливі добавки. А це означає, що продукт, приготований таким методом, має в складі тільки крупу і зерна. Випікаються хлібці протягом досить короткого часу, що обумовлює максимальне збереження корисних речовин, що містяться в крупі і зернах.

При виборі таких хлібців зверніть увагу на позначку «» цільнозернові «», що повинен підтвердити і склад (може бути додана також обдирне борошно грубого помолу), а ще на значок обов’язкової сертифікації і готовності продукту до вживання. Він не повинен містити жодних добавок, що обумовлено самим способом приготування.

Найкращі хлібці для схуднення – сухі, хрусткі, прекрасно розламуються і не кришаться при цьому, мають рівномірний (як правило, від світло- до темно-коричневого) колір.