Інгредієнти:
-
3 хлібці (будь-які за смаком: гречані, пшеничні тощо)
-
2–3 ст. л. м’якого сиру (сир кисломолочний або рікота)
-
Полуниця – кілька ягід
-
Малина – кілька ягід
-
Банан – ½ шт.
-
Насіння гарбуза та соняшника – 1–2 ч. л.
-
Листя м’яти – для прикраси
-
Мед – за бажанням
Спосіб приготування:
-
Намажте хлібці м’яким сиром.
-
Один хлібець прикрасьте скибочками полуниці та листочками м’яти.
-
Другий – скибочками банану та посипте насінням.
-
Третій – малинками та м’ятою.
-
За бажанням полийте всі хлібці трішки медом для солодкості.
-
Подавайте одразу, щоб хлібці залишались хрусткими.